Tilmeld blog

Kunne du tænke dig at være en del af Bloggers By Heart? Så læs om konceptet her, og tilmeld dig ved at udfylde formularen nederst på siden.

Nyt blognetværk for alle

Bloggers By Heart er et nyt blognetværk, der ønsker at skabe et fællesskab for bloggere og hjælpe alle bloggere med at tjene penge på sit indhold. Som en del af Bloggers By Heart får du tilbud om sponsoreret indhold, og samtidig bliver du promoveret på vores sociale medier og her på vores hjemmeside. Du får også mulighed for at komme med til spændende events og sparre med andre bloggere.

Alle bloggere, der har en selvstændig blog bygget op på WordPress.org-platformen kan være med i Bloggers By Heart. Vi er et netværk, hvor vi hjælper hinanden på kryds og tværs, og målet er at hjælpe dig med at blive endnu mere succesfuld som blogger.

Da vi stadig er i opstartsfasen, vil der ske ændringer og forbedringer undervejs, og vi vil meget gerne høre dit forslag til, hvordan vi kan gøre oplevelsen bedre for dig som blogger.

Du bestemmer selv over din blog

I forhold til mange andre blognetværk, ejer du hos Bloggers By Heart selv din blog. Du bestemmer selv, hvordan den ser ud, hvem du laver aftaler med, hvad du skriver om osv. Vi har fokus på den enkelte bloggers selvstændighed og kreativitet, og vi tror på frihed frem for begrænsninger. Det eneste krav, vi har, er, at du ikke er en del af andre blognetværk, og så ønsker vi, at du skal vise vores logo på din blog, så andre kan se, at du er en del af netværket. Når du har tilmeldt dig, får du tilsendt vores logo, som du kan sætte ind på din blog. Vi hjælper selvfølgelig gerne med det.

Få mest ud af Bloggers By Heart

For at få mest ud af Bloggers By Heart, anbefaler vi, at du deltager aktivt i vores forskellige tiltag, lige fra at vise dine nyeste blogindlæg her på siden, lave Instagram-takeover på vores Instagramprofil og være med i vores Facebookgruppe for vores bloggere. For at give dig de bedste tilbud om sponsorerede indlæg, anbefaler vi også, at du giver os adgang til din Google Analytics-konto. Ved at give os adgang til din statistik, kan vi nemlig bedre lave en profil af dig som blogger, og hermed finde virksomheder, der matcher dig og dit indhold. Du får meget mere information samt guides til, hvordan du gør, når du først har tilmeldt dig netværket.

Tilmeld din blog

Når du har udfyldt formularen nedenfor, vil vi tjekke, at din blog opfylder vores krav, og du vil herefter modtage en mail fra os. Vi bestræber os på altid at svare inden for 24 timer.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Link til din blog (skal udfyldes)

Kort beskrivelse af blog