Samarbejd med vores bloggere

Bloggerne hos Bloggers By Heart er selvstændige bloggere med noget på hjerte. De giver en ægte og jordnær oplevelse hos deres læsere, og så er de super engagerede, og brænder for at hjælpe og inspirere deres læsere.

Mange af vores bloggere er mikroinfluencers inden for en bestemt niche med dedikerede følgere. Det er derfor utrolig attraktivt for jer som virksomhed at samarbejde med de af vores bloggere, som passer på jeres målgruppe og brand.

Som virksomhed har du mulighed for at få kontakt til vores bloggere her hos Bloggers By Heart, og derved få dit budskab ud til deres følgere. Vi hos Bloggers By Heart står for kontakten mellem jer som virksomhed og bloggeren, og sørger for at finde de bloggere og den løsning, der passer bedst til jeres brand og produkt.

Vi tilbyder også at hjælpe dig med at holde events for vores bloggere, hvilket kan være en effektiv måde at nå ud til et større publikum på, hvis I for eksempel lancerer et nyt produkt, eller gerne vil skabe opmærksom om jeres brand.

Vi ser det som vores vigtigste opgave at støtte både virksomheder og bloggere i at få succes online. Det gør vi igennem løbende vejledning om markedsføringsloven, og så hjælper vi vores bloggere med at skabe den rigtige trafik til deres blogs blandt andet ved hjælp af SEO, sociale medier med mere, som kan gavne deres eksponering indenfor deres niche. For jer betyder det øget eksponering og nemmere kontakt til bloggerens niche. Dette skaber større kendskab til jeres produkter indenfor jeres ønskede niche, og vi gør det samtidig nemmere for vores bloggere at tjene penge på deres indhold, så de kan koncentrere sig om at udvikle sig og levere kvalitetsindhold til deres kvalitets følgere.

Ønsker du som virksomhed at samarbejde med os hos Bloggers By Heart, så kontakt os for at høre om mulighederne for en redaktionel kampagne, et event eller andet. Kontakt os på kontakt@bloggersbyheart.dk, så finder vi den rette kobling mellem vores bloggere og din virksomhed til gavn for begge parter.

Samarbejdsaftaler til Premium

I vores medlemsskab Bloggers By Heart Premium tilbyder vi rabataftaler til vores bloggere. Kan du tilbyde en god rabataftale til vores bloggere, så kontakt os endelig.

Vores rabataftalter
Dinero tilbyder rabat på deres pro-abonnement til vores Premium brugere samt mulighed for at lave et sponsoreret indlæg.
SOHO Nomads tilbyder rabat på deres medlemskab med mulighed for at benytte alle deres co-working spaces.
Toptryk giver rabat samt gratis fragt til vores bloggere på tryksager som f.eks. visitkort.
Jogo.dk, Rasmusboldt.dk og Kreatif.dk giver rabat på professionelle billeder, som du kan bruge på dit website og dine sociale medier.
– Hos Bloggers By Heart anbefaler vi temaerne fra Pipdig.co, der giver din blog et professionelt look. Få rabat på et valgfrit tema som Premium medlem.
Blogguides tilbyder rabat på “hjælp til bloggen”, som f.eks. SEO, nyhedsbrev og GDPR.

Sponsoreret indlæg hos vores bloggere

Her er et udpluk af nogle af de samarbejder, som vores bloggere har lavet med virksomheder.

Sponsoreret indhold i samarbejde med NaturaLiving
Mindre plastik i hverdagen – Det er slet ikke så svært

Event på Schæffergården:
Nordisk æstetik på Schæffergården – Stemning og skønhed
Mit allerførste blogevent: Bloggers By Heart på Schæffergården
Bloggers By Heart relancering på Schæffergården
Bloggerevent på Schæffergården med Bloggers By Heart

Boganmeldelser og konkurrencer med Muusmann Forlag:
Giveaway: Vind den skønneste veganske kogebog – Vegansk for alle
Det plantebaserede Basiskøkken af Maria Rohde Madsen

Bloggers By Heart ambassadører:
Olivianoel.dk: Samarbejde og sammenhold
Lullumut.com: Arbejdsdag, lykkepose og en rabatkode