Ugens blogger – Chelleblog.dk

Michelle blogger på chelleblog.dk, hvor hun skriver om sin store passion for mode, og herudover deler hun ud af sit liv. Lige her kan du blive klogere på, hvem hun er, og hvad hun synes om at blogge.

Hvordan fik du idéen til at starte en blog?
– Jeg havde overvejet det et godt stykke tid, inden jeg begyndte faktisk. Det startede med, at jeg blev forhandler for Forever Living. Det gik op for mig det både var grænseoverskridende og tidskrævende. Jeg kom til den konklusion, at hvis jeg skulle bruge så meget tid på noget, skulle det være noget jeg virkelig holdt af, så jeg stoppede som forhandler, og lavede en blog i stedet.

Hvad er dit mål med bloggen?
– Hm, jeg ved ikke, om der som sådan er et mål. Jeg tror mere det for mig handler om, at jeg laver noget, der gør mig glad, og som jeg synes er fedt.

Hvis du skulle forbedre noget ved din blog, hvad skulle det så være?
– Haha, jamen man kunne vel i princippet forbedre det hele? Men lige nu tror jeg gerne, jeg ville have en flottere opsætning, men det kan jeg selvfølgelig bare lave.

Hvem er dine inspirationskilder?
– Jeg får både inspiration fra andre bloggere, blade og serier, men også bare når jeg går ned gennem byen.

Hvornår føler du, at du har succes med din blog?
– Jeg ville ønske, jeg kunne sige, jeg havde den følelse hele tiden, men virkeligheden er dog en anden. Jeg føler, jeg har succes, når jeg kan se, at der har været mange inde og læse et indlæg, eller når et firma siger ja til at samarbejde. Fedest er det dog, når det er et firma, der selv tager kontakt til mig og ikke omvendt.

Hvad har det at have en blog betydet for din hverdag?
– Det har betydet, at jeg har haft noget at gå op i. Noget at stå op til. Det sidste år har jeg kæmpet med depression og stress. Det har helt klart hjulpet mig med at få noget andet at tænke på og en mening med tilværelsen. Det har selvfølgelig også nogle gange været en stressfaktor, men jeg har lært ikke at lade mig stresse al for meget over, hvis et indlæg ikke lige kommer op den dag, jeg har planlagt det.

Hvad har været din største succesoplevelse med bloggen?

– Jeg var til et event i København i juni. Det var første gang, jeg var til et event, og jeg syntes det var så sjovt og spændende. Der følte jeg mig som en rigtig blogger.

Hvad synes din omgangskreds om, at du har en blog?
– Jeg har indtryk af, at de synes, det er meget sjovt og interessant. Hvis man ikke selv kender nogle, der blogger, kan det godt virke ret mystisk, hvad det sådan egentlig går ud på. De spørger tit, hvordan det går med bloggen, og er supergode til at dele mine opslag inde på Facebook.

Hvad er det bedste ved at have en blog?
– Når jeg får positiv respons. Kommentarer fra folk, der skriver, de synes ens blog er god. Det kan virkelig redde min dag, når det sker. Og så er det bare sjovt. Hver gang jeg lægger et indlæg op, kan jeg næsten ikke vente med at se det færdige resultat.

Hvordan føles det at dele dit liv med folk, du ikke kender?
– Jeg har ikke fået noget negativt respons endnu, så det er egentlig ikke noget, jeg har noget imod. Man kan sige, man bestemmer jo selv, hvad man deler. Jo mere personligt det bliver, jo værre kan kommentarerne eller responsen være. Jeg er bare så heldig, jeg ikke har oplevet noget dårligt endnu.

Hvad gør du for at blive ved med at holde din blog interessant?
– Jeg kigger rigtig meget på andre blogs. Hvad laver de, som jeg synes er interessant. Er der noget ved min egen blog, jeg kunne gøre mere interessant. Jeg synes i hvert fald at en blog med mere personlige ting, gør bloggen mere interessant. Og jeg prøver at lave en blanding af personlige og modeindlæg på min blog.

Hvilket indlæg har været det sværeste at skrive, og hvorfor?

– Hvis jeg skal være ærlig, tror jeg ikke, jeg har lagt det indlæg ud endnu. Jeg venter stadig. Men ellers var det indlægget, der handlede om at stå ved sin krop. Jeg synes selv det kan være svært, når man konstant bliver mindet om, at man burde være tyndere, mere trænet eller brunere.

Føler du dig nogensinde uinspireret, og er det svært at blive ved med at finde på?
– Ja, det gør jeg. Når det sker, kigger jeg både på andre blogs og i blade. Og så prøver jeg at finde ud af, om der sker noget relevant i nyhederne, der kunne være interessant, eller om man er tæt på en højtid eller andre vigtige steder i ens liv, som man kan skrive om.

Har du nogle gode råd til andre, der gerne vil i gang med at blogge?
– Bare gå i gang. Og vær dig selv, og vær stolt af det.

Besøg chelleblog.dk her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *