Ugens blogger – Seventyone.dk

Denne uges blogger hos Bloggers By Heart er Pernille fra livsstilsbloggen Seventyone.dk. Bliv klogere på Pernille og hendes blog i interviewet lige her:

Hvordan fik du idéen til at starte en blog?
– Ideén med at starte en blog kom, fordi jeg synes, blogverdenen så spændende ud. Jeg har altid været den generte pige, men har altid godt kunne lidt at skrive, så det er fedt at kunne udtrykke sig igennem bloggen.

Hvad er dit mål med bloggen?
– Mit mål er at inspirere andre til deres livsstil og samtidig hjælpe andre med at komme i gang med at bloggge. Jeg vil gerne nå ud til så mange mennesker som muligt via min blog og fortælle dem omkring mit liv.

Hvis du skulle forbedre noget ved din blog, hvad skulle det så være?
– Jeg kan rigtig godt lide at arbejde i WordPress, som er den platform min blog er på, og jeg øver mig hele tiden i at blive bedre til det, så jeg hele tiden kan forny min blog og samtidig hjælpe andre. Jeg er selv ny inden for blogverdenen, så alt ting tager jo sin tid, men øvelse gør mester, og Rom blev jo heller ikke bygget på en dag.

Hvem er dine inspirationskilder?
– Jeg læser en del blogge, og bliver meget inspireret af at læse med hos andre. Jeg skriver også med andre bloggere, og sparrer med dem, når der dukker spørgsmål op hen ad vejen.

Hvornår føler du, at du har succes med din blog?
– Det var faktisk her sidste weekend, da min kæreste kom hjem om torsdagen. Han er væk fra mandag til torsdag og så hjemme fra torsdag til mandag morgen på grund af hans arbejde. Da han kom hjem, sagde han, at en af hans kollegaer læser mine blogindlæg, så det var da ret fedt at høre, at en jeg slet ikke kender, følger med.

Hvad har det at have en blog betydet for din hverdag?
– Jeg bruger mere tid på mine egne ting, og det kan jeg rigtig godt lide. Det betyder meget for mig, at jeg har det at gå op i i min hverdag.

Hvad har været din største succesoplevelse med bloggen?
– Jeg synes, det er en succes, når jeg får samarbejde med nogle firmaer.

Hvad synes din omgangskreds om, at du har en blog?
– De synes, det er spændende, at jeg har en blog, og der er også flere af dem, der læser med.

Hvad er det bedste ved at have en blog?
– Det fedt at få nogle søde kommentarer med på vejen fra folk, der læser med.

Hvordan føles det at dele dit liv med folk, du ikke kender?
– Jeg har det helt fint med det, som min blog er nu. Bare det ikke bliver alt for personligt i forhold til mit privatliv.

Hvad gør du for at blive ved med at holde din blog interessant?
– Jeg prøver at skrive et par indlæg i løbet af ugen, og jeg skriver løbende mine idéer ned til bloggen, så jeg ikke glemmer dem.

Hvilket indlæg har været det sværeste at skrive, og hvorfor?
– Der er nogle, som er svære at skrive end andre, og sådan vil det jo altid være.

Føler du dig nogensinde uinspireret, og er det svært at blive ved med at finde på?
– Jeg føler mig altid inspireret, og det er fordi, jeg lige pludselig får nogle idéer, og så skal det bare ud. Men ting kan tage tid – lige nu arbejder jeg f.eks. på at lave en e-bog, men jeg er ikke helt tilfreds med resultatet endnu, så jeg arbejder videre med den, til jeg bliver tilfreds.

Har du nogle gode råd til andre, der gerne vil i gang med at blogge?
– Hvis du er vild med at skrive, så er mit råd, at du bare skal gå i gang. Husk på, at der altid er hjælp at få, hvis du får brug for det undervejs.

Besøg Seventyone.dk her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *