Ugens blogger – Willowlounge.dk

Denne uges interview er med Katrine fra bloggen Willowlounge.dk. Katrine blogger især om mad og kostvejledning, men du finder også tips til din blog på hendes side.

Hvordan fik du idéen til at starte en blog?
– Jeg startede med at blogge for snart 11 år siden. Jeg var gravid med vores førstefødte, og jeg ville lave en form for dagbog omkring graviditeten, og jeg ville følge hendes opvækst og udvikling. Det ændrede sig i løbet af nogle år til at blive en rigtig blog. Jeg har blogget på tre forskellige domæner, og jeg har udviklet mig meget – både teknisk og niche-mæssigt.

Hvad er dit mål med bloggen?
– Jeg står lidt på to ben med min blog, og jeg har flere målgrupper og dermed flere mål. To af målene med bloggen er at hjælpe andre (kvinder) til at opnå en sundere hverdag og hjælpe bloggere med at optimere deres blog.

Hvis du skulle forbedre noget ved din blog, hvad skulle det så være?
– Rent teknisk, så skal den spille bedre – altså loade hurtigere, end den gør nu. Og så vil jeg også gerne gøre den klar til at sælge min kommende e-bog, der handler om at spise sundere mad og blive slank.

Hvem er dine inspirationskilder?
– Mine inspirationskilder er mange! Jeg følger (selvfølgelig) mange andre bloggere, og jeg lader mig inspirere af de mennesker, jeg omgiver mig med og med det, jeg læser på nettet.

Hvornår føler du, at du har succes med din blog?
– Jeg har succes, når jeg har faste læsere, der vender tilbage. Og læsere, som kan bruge mit indhold. Drømmen er at nå ud til endnu flere og hjælpe endnu flere mennesker med den viden, jeg har omkring sund kost og ernæring.

Hvad har det at have en blog betydet for din hverdag?
– Utroligt meget! Bloggen er mit hjertebarn, og jeg elsker at bruge tid på at optimere den, gøre den lækker og præsentabel samt skrive brugbart indhold.

Hvad har været din største succesoplevelse med bloggen?
– At jeg er ved at finde frem til min niche – nemlig sund mad og kostvejledning

Hvad synes din omgangskreds om, at du har en blog?
– Jeg tror, det er mange blandede følelser fra min omgangskreds. Nogle synes, det er spild af tid, andre elsker at læse med, mens flest støtter mig i udviklingen af den.

Hvad er det bedste ved at have en blog?
– At det er min egen, at det er mig, der bestemmer, og at jeg kan gøre med den, som jeg har lyst til. Jeg føler mig ikke forpligtet til at skrive noget hver dag, men jeg gør det, når jeg har noget relevant at dele og give ud af!

Hvordan føles det at dele dit liv med folk, du ikke kender?
– Det føles godt. Jeg vælger jo selv, hvad jeg deler, og hvor meget, eller hvor lidt folk skal se og læse.

Hvad gør du for at blive ved med at holde din blog interessant?
– Jeg spørger læserne, hvad de kan lide, og hvad de gerne vil læse mere af. Og så følger jeg med på de sociale medier og finder ud af, hvad der rør sig rundt omkring. Og så vælger jeg kun at skrive om noget, jeg selv kan stå inde for. Jeg blogger ikke for pengenes skyld, men jeg blogger, når jeg har noget på hjertet!

Hvilket indlæg har været det sværeste at skrive, og hvorfor?
– Jeg har skrevet mange personlige indlæg, blandt andet om stress, om at være introvert og om at komme op til overfladen igen. Det har været en god proces for mig at skrive dem, og jeg ved, at mange læsere har nydt godt af dem. Jeg ved, at jeg ikke er alene om disse følelser og dilemmaer. Alle indlæggene har været svære at skrive, men de har også været en del af min personlige udvikling. Jeg kan stadig græde, når jeg genlæser indlæggene – de er skrevet med følelserne udenpå tøjet!

Føler du dig nogensinde uinspireret, og er det svært at blive ved med at finde på?
– Nej, det synes jeg ikke (siger jeg og pudser glorien, haha)… Jo, det sker da en gang i mellem, og det er derfor, det er så fedt, at jeg helt selv bestemmer, om der skal skrives indlæg i dag eller om det kan vente!

Har du nogle gode råd til andre, der gerne vil i gang med at blogge?
– Gør det! Bare gør det. Lad være med at tænke, at det skal være perfekt – tænk mere på indholdet, og at du har noget, andre kan bruge!

Besøg Willowlounge.dk her >

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *